Google oglaševanje

Izkoristite Google ads za povečanje spletne prodaje

Google ads oglaševanje omogoča, da se vaš produkt ali storitev prikazuje točno tistim ljudem, ki to iščejo. Google oglaševanje je zato eno izmed najbolj zanimivih orodij za profitabilno oglaševanje na spletu.

Rezerviraj brezplačen posvet
50 mio
Ustvarjenih prihodkov
za stranke
200 +
Izpeljanih kampanj
30 +
Širitev na nove trge
40k +
Izdelanih oglasnih kreativ
z nami so rasli

Prihranite čas od začetka

Google ads omogoča oglaševanje preko prikaznega omrežja, discovery ali iskalnega omrežja, Youtube oglaševanje, oglaševanje v Google play platformi in ostalih partnerskih omrežjih. Za uspešno oglaševanje pri tem ni pomembno le, da so banner ali video oglasi primerno sestavljeni, Googleov algoritem ocenjuje tudi pristajalne strani in ocenjuje uporabniško izkušnjo obiskovalcev. V kolikor imate že postavljen celotni račun, strategijo in procese pridobivanja kreativ, vam lahko pomagamo pri tem z optimizacijo in rednim osveževanjem z novimi kampanjami, kreativami in odgovornostjo nad profitabilnimi rezultati.

Spletna rast je znanost, ne umetnost.

Spoznajte najbolj učinkovito obliko oglaševanja

Google Ads, prej znan kot Google AdWords, je spletna oglaševalska platforma, ki podjetjem omogoča ustvarjanje in prikazovanje oglasov uporabnikom, ki v iskalniku Google brskajo določene izdelke ali storitve. Za povečanje prodaje in profitabilno oglaševanje ga uporabljajo tako spletne trgovine kot podjetja, ki oglašujejo podjetjem (b2b). Z oglasi preko Googlea lahko izboljšate svojo vidljivost na spletu, z uporabo ključnih besed pa ste lahko med prvimi, ki se pojavite, ko uporabniki iščejo določen produkt. Zaradi tega je večja verjetnost, da bodo vaše oglase videli ljudje, ki jih bo najverjetneje zanimal vaš izdelek ali storitev, kar lahko pomaga povečati vašo skupno donosnost naložbe (ROI). Oglaševalske akcije na Google Ads so temelj vaše strategije na platformi. Omogočajo vam organiziranje oglasov, ključnih besed in možnosti ciljanja v skupine, ki so zasnovane za doseganje določenih ciljev. 

Platforma ponuja različne formate oglasov, vključno z besedilnimi oglasi, prikaznimi oglasi, nakupovalnimi oglasi in video oglasi, od katerih je vsak zasnovan tako, da pomaga podjetjem doseči ciljno publiko in oglaševalske cilje. Google oglasi podjetjem omogočajo, da dosežejo stranke točno v trenutku, ko iščejo izdelke ali storitve, povezane z njihovim podjetjem. Lahko tudi določite proračun in plačate samo, ko nekdo klikne na vaš oglas. To pomeni, da plačujete samo za potencialne stranke, ki jih zanimajo vaši izdelki. Tudi če stranke ne kliknejo na vaše oglase, bodo še vedno izpostavljene vaši blagovni znamki, kar lahko vodi v prihodnje nakupe.

Začnite z Google oglaševanjem z našim brezplačnim vodičem

Hvala!

Brezplačen vodič ti bomo v kratkem poslali na elektronski naslov.
Oops! Something went wrong.

Kako lahko začnem?

Google oglaševanje je za uporabo brezplačno. Potrebno je vzpostaviti račun, tehnično povezati evente in analitiko, nato pa lahko ustvarjate oglaševalske kampanje in merite njihovo uspešnost. Znotraj vsake oglaševalske akcije lahko ustvarite skupine oglasov in posamezne oglase, ki ciljajo na določene ciljne skupine in spodbujajo konverzije. V vsakem primeru plačate le za oglasni prostor po porabi. V kolikor pri tem potrebujete pomoč, lahko rezervirate spodaj spoznavni klic ali brezplačni pregled obstoječega accounta. 

RAST SPLETNE PRODAJE

Ustvarjamo kreative, ki prodajajo

Dober produkt si na spletu zasluži dobro zgodbo. Pomagamo ali prevzamemo lahko urejanje obstoječih vizualnih materialov ali pa posnamemo popolnoma nove za digitalne oglase. Od videov, animacij do GIFov za enostavne grafike - s preko 200 izpeljanimi projekti smo razvili dober občutek za pripravo oglasov, ki lahko ustvarjajo zavidljivo prodajo.

RAST SPLETNE PRODAJE

Lokaliziramo oglase za tujino

Oglaševanje na spletu, influencer marketing in email marketing omogočajo hitro in učinkovito širjenje spletne prodaje na nove trge. Oglase lahko kažete popolnoma novi ciljni publiki in jih izobražujete o svojih produktih. Z lokalnimi influencerji in ustvarjalci vsebin poskrbimo, da so oglasi lokalno prilagojeni tujemu trgu. ali pa že obstoječe obiskovalce vaše trgovine ali aplikacije pripeljete nazaj z remarketing oglasi. Bighead vam pomaga povečati spletno prodajo in prepoznavnost blagovne znamke doma in v tujini.

RAST SPLETNE PRODAJE

Dostopajte do najboljših influencerjev in ustvarjalcev vsebin

Kvalitetna vsebina je ključna za zanimive oglase. Bolj kot je naravna in avtentična, boljši so oglaševalski rezultati. Zato smo v letih sodelovanja zgradili bazo več kot 500 influencerjev in ustvarjalcev vsebin s celega sveta, s katerimi pridobivamo uporabne slike in videe iz katerih pripravljamo oglasne kreative o vašem produktu.

POGOSTA VPRAŠANJA

Zakaj Bighead?

Kakšna je vaša odzivnost?

Z večino naših strank komuniciramo na dnevni osnovi skozi orodje Slack in video klicev. Vztrajamo tudi pri tedenskih update klicih z naročnikom, ki nam pomagajo pri sinhronizaciji aktivnosti in roadmapa.

Kako velika je ekipa?

Smo butičen performance agency s 15-20 sodelavci, s katerimi sodelujemo na redni osnovi.

Kako upravljate z našim oglaševalskim denarjem?

Lepa stran sodelovanja na rezultate je, da celotno storitev gradimo na temelju preudarnega oglaševanja in odnosa, kot da gre za oglaševalski denar iz našega lastnega žepa. Budget je zato vnaprej dogovorjen in skladen z dogovorjenimi aktivnostmi.

Kaj pomeni ‘sodelovanje na procente’?

Sodelovanje na rezultate pomeni, da je plačilo za naše delo vezano na uspešnost rezultatov, ki jih ustvarimo. Ker je performance marketing popolnoma merljiv in povsem transparenten, lahko na podlagi obstoječih rezultatov ugotovimo, koliko uspeha lahko pripišemo marketinški agenciji. Poslovni odnos tako temelji na čim večji motivaciji obeh strani, da dosegamo čedalje boljše rezultate in vzpostavi win-win sodelovanje.

Kaj lahko pričakujem od rezultatov?

Rast, ki je prilagojena vam in vašim poslovnim ciljem. . Zavedamo se, da smo v poslu investiranja, zato poskušamo v vsakem sodelovanju uskladiti pričakovanja in podati realne ocene pričakovanih rezultatov.

Kako vem, da ne bom le ena izmed številk vaših strank?

V našem portfelju ni velikega števila strank ravno zato, ker se želimo osredotočiti na kvalitetno rast posameznega podjetja. Vsakemu naročniku pripada ekipa oglaševalcev, designerjev in copywriter. To nam omogoča, da produkt kar se da dobro spoznamo in se mu čim bolj posvetimo.

Kako izkušeni ste z oglaševanjem?

Več kot 10 let in 10 milijonov € zapravljenega budgeta izkušenj nas je naučilo, da znamo pomagati številnim podjetjem, različnih velikosti, iz vseh vrst industrij. Vemo pa, da se samohvala velikokrat ‘pod mizo valja’, zato smo vam na strani pripravili nekaj študijskih primerov izjav naših strank.

Kako lahko preverjam kakovost vašega dela?

Ob delu z nami pridobite dostop do nekaterih naprednih orodij za merjenje uspešnosti. Na posebnih dashboardih lahko dnevno spremljate ključne metrike; vsak teden vam na mail pošljemo tudi kratek pregled tedenskih aktivnosti in rezultatov. Ob koncu meseca skupaj z računom prejmete natančno poročilo zapravljenih budgetov v primerjavi z ustvarjenimi rezultati.

mnenja strank

Ni nam treba verjeti na besedo–preglejte, kaj pravijo naše stranke!

V prvih 6 mesecih lahko tudi podvojimo prihodke. Preverite izkušnje naših strank.

Andrej, direktor podjetja Svet Pohištva

Sodelovanje z Bigheadom nam je omogočilo, da rastemo hitreje kot kadar koli prej. Po učinkoviti razširitvi na Slovenijo so nam pomagali znatno povečati prodajo na hrvaškem trgu in hkrati ostati dobičkonosni. Zdaj jim zaupamo vsa naša prizadevanja za uspešno trženje.

Dijana Stojadinović, vodja marketinga Biostile Srbija

"Bighead je postavil visoke standarde za agencije, saj nam je naše sodelovanje omogočilo dragocen vpogled v nove priložnosti za izboljšanje našega spletnega poslovanja. Še posebej smo bili navdušeni nad vsestranskim pristopom agencije in obsežnim poznavanjem naše industrije."

Dragana Koštomaj, direktorica Derma-Luxe

Skupaj z Bigheadom smo pokrili več kanalov in se osredotočili na izboljšanje spletne trgovine in SEO. Celotno sodelovanje in potek dela smo dvignili na višjo raven, kar se je odrazilo v rezultatih. Delo je bilo opravljeno zelo profesionalno. Zadovoljni smo bili s celotnim pristopom, njihovo ažurnostjo in komunikacijo.

ANDREJ KOBLAR

“Ekipa BHL je zelo odzivna, prilagodljiva in se trudi, da oglaševanje nemoteno poteka in daje dobre rezultate. Prodaja se je močno povečala! Veselim se nadaljnjega sodelovanja in novih skupnih izzivov."

JERNEJ RANČNIK

"Energična in pozitivna mlada ekipa z veliko mero tehničnega in marketinškega znanja. Naučili smo se razumeti celoten proces digitalnega marketinga in ga uporabljati skupaj z offline marketingom."

TJAŠA JARC

"Ko sem se odločal, kateri agenciji naj prepustim vajeti naših spletnih oglasov, sem se pravilno odločil. Z nami so že od začetka spletne trgovine in res nas je lepo opazovati, kako rastemo skupaj. Pri vsem tem cenim predvsem njihovo strokovnost, odzivnost, zanesljivost in izjemen smisel za komunikacijo."

ALEŠ KOLAR

"Od prvega dne, odkar smo začeli sodelovati z BHL, smo videli 3-kratno povečanje prihodkov, včasih celo več. Pomagali so nam spoznati pravi potencial našega e-trgovine in kaj lahko prinese delo s kompetentno marketinško ekipo s poglobljenim znanjem."

MITJA DREU

"Optimizirati smo morali SEO na obeh naših spletnih mestih za Mondaine in Luminox v več državah. Zahvaljujoč Jerryju in njegovi ekipi nam je uspelo izboljšati veliko KPI-jev e-trgovine in z veseljem bomo sodelovali z njimi v prihodnosti."

LUKA GLEDJ

‘’Bighead je ustvaril vse digitalne kampanje, ki so nam pomagale pri 100% letni rasti. Ekipa je učinkovita in odzivna, predvsem pa ima znanje, kako uveljaviti podjetje v Srednji Evropi."

z nami so rasli
kontaktirajte nas

Pripravljeni na rast? Povežimo se!

Obrazec oddan!

Odgovorili vam bodo v najkrajšem možnem času.
Oops! Something went wrong.