Spletno oglaševanje

Strateško zasnovano spletno oglaševanje vam bo povečalo prodajo

Ključ do uspešnega spletnega oglaševanja je razumevanje, kako lahko različni oglaševalski kanali vplivajo na profitabilno povečanje spletne prodaje. Z A/B testiranjem številnih kreativ, ciljnih skupin in tipov oglasov na Meta in Google ads, Influencerjih in Email marketingu postane spletno oglaševanje veliko bolj strukturirano. Z Bighead ekipo dobite partnerja, ki vam lahko v celoti prevzame rast vaše spletne prodaje in poskrbi za čimboljše rezultate.

Rezerviraj brezplačen posvet
50 mio
Ustvarjenih prihodkov
za stranke
200 +
Izpeljanih kampanj
30 +
Širitev na nove trge
40k +
Izdelanih oglasnih kreativ
z nami so rasli

Postavljanje strukture celotnega oglaševanja od začetka je lahko dokaj zamuden proces. Pri Bigheadu vam pomagamo s postavitvijo Google Analytics, Facebook pixlov in API konverzijami, Google eventi in ostalimi tehničnimi nastavitvami. Za tem lahko preverimo konkurenco in prilagodimo tipe kampanj in oglaševanje primerno vaši ciljni publiki. V kolikor imate že postavljen celotni račun, strategijo in procese pridobivanja kreativ, vam lahko pomagamo pri tem z optimizacijo in rednim osveževanjem z novimi kampanjami, kreativami in odgovornostjo nad profitabilnimi rezultati.

RAST SPLETNE PRODAJE

Najbolj učinkovita oblika oglaševanja

Spletno oglaševanje danes je lahko sestavni del vsakega podjetja. Z oglaševanjem na googleu se lahko pojavite v iskalnem omrežju vsakič, ko nekdo v Google ali Bing vpiše relevantne iskalne besede, medtem ko preko Facebooka, Instagrama, TikToka ali Pinteresta lahko dosežete veliko bolj razširjene skupine ljudi. To omogoča predstavitev in ozaveščanje o vaših produktih preko različnih kanalov.


Seveda pa ne prinesejo vse aktivnosti profitabilnih rezultatov. Pomembno je, da se brandu, produktu in ciljni publiki prilagodi tudi pristop in strategija. Lahko izbiramo namreč med številnimi tipi kampanj, kiomogočajo veliko načinov zakupovanja medijskega prostora na različnih kanalih. Poleg tega je spletna prisotnost danes zelo prepletena. Potencialni kupci vas lahko najprej vidijo na instagramu, naslednji dan na Youtubeu in spet enkrat drugič kako vaš produkt uporablja en izmed njegovih ljubih influencerjev. Za povrhu vsega pa v tem istem tednu dobi še promocijski mail od vas z novo ponudbo.

Pri Bigheadu se zavedamo celovitosti spletne prisotnosti in poskušamo z brandi gradit zgodbe, ki so čimmanj odvisne samo od enega oglaševalskega kanala. Rezultati temeljijo na dobri vsebini in zanimivih oglasih, ki jih prikažemo pravi ciljni publiki. Vsak dober produkt si zasluži primerno zgodbo. Zato lahko snemanje in priprava dobrih statičnih, dinamičnih in video kreativ postane sestavni del oglaševalskih uspehov v industrijah vse od mode, kozmetike, avto-industrije, obutve, športa, prehrane in dopolnil in številnih drugih. Na ta način lahko s pravilno strategijo, dobrimi kreativami in optimizacijo oglasov dosegamo dobre oglaševalske rezultate in profitabilne ROAS-e.

Začnite s Facebook oglaševanjem že danes

Hvala!

Brezplačen vodič ti bomo v kratkem poslali na elektronski naslov.
Oops! Something went wrong.

Kako lahko začnem?

Ključ do uspeha pri spletnem oglaševanju leži v učinkovitih strategijah, ciljnem usmerjanju, privlačnih oglasih in optimizaciji. Spletno oglaševanje omogoča dosego širokega občinstva, natančno ciljanje potencialnih strank ter sledenje in analizo uspešnosti kampanj. Z nenehnim prilagajanjem, testiranjem in optimizacijo lahko dosežete boljše rezultate in povečate konverzije. Vlaganje v spletno oglaševanje je smiselno, saj omogoča široko pokritost, merljive rezultate in prilagodljivost glede proračuna. S pravilno izvedbo in kontinuiranim izboljševanjem lahko dosežete višjo prepoznavnost, večjo prodajo ter dolgoročno rast in uspeh vašega poslovanja.

RAST SPLETNE PRODAJE

Ustvarjamo kreative, ki prodajajo

Dober produkt si na spletu zasluži dobro zgodbo. Pomagamo ali prevzamemo lahko urejanje obstoječih vizualnih materialov ali pa posnamemo popolnoma nove za digitalne oglase. Od videov, animacij do GIFov za enostavne grafike - s preko 200 izpeljanimi projekti smo razvili dober občutek za pripravo oglasov, ki lahko ustvarjajo zavidljivo prodajo.

RAST SPLETNE PRODAJE

Lokaliziramo oglase za tujino

Oglaševanje na spletu, influencer marketing in email marketing omogočajo hitro in učinkovito širjenje spletne prodaje na nove trge. Oglase lahko kažete popolnoma novi ciljni publiki in jih izobražujete o svojih produktih. Z lokalnimi influencerji in ustvarjalci vsebin poskrbimo, da so oglasi lokalno prilagojeni tujemu trgu. ali pa že obstoječe obiskovalce vaše trgovine ali aplikacije pripeljete nazaj z remarketing oglasi. Bighead vam pomaga povečati spletno prodajo in prepoznavnost blagovne znamke doma in v tujini.

RAST SPLETNE PRODAJE

Dostopajte do najboljših influencerjev in ustvarjalcev vsebin

Kvalitetna vsebina je ključna za zanimive oglase. Bolj kot je naravna in avtentična, boljši so oglaševalski rezultati. Zato smo v letih sodelovanja zgradili bazo več kot 500 influencerjev in ustvarjalcev vsebin s celega sveta, s katerimi pridobivamo uporabne slike in videe iz katerih pripravljamo oglasne kreative o vašem produktu.

POGOSTA VPRAŠANJA

Zakaj Bighead?

Kakšna je vaša odzivnost?

Z večino naših strank komuniciramo na dnevni osnovi skozi orodje Slack in video klicev. Vztrajamo tudi pri tedenskih update klicih z naročnikom, ki nam pomagajo pri sinhronizaciji aktivnosti in roadmapa.

Kako velika je ekipa?

Smo butičen performance agency s 15-20 sodelavci, s katerimi sodelujemo na redni osnovi.

Kako upravljate z našim oglaševalskim denarjem?

Lepa stran sodelovanja na rezultate je, da celotno storitev gradimo na temelju preudarnega oglaševanja in odnosa, kot da gre za oglaševalski denar iz našega lastnega žepa. Budget je zato vnaprej dogovorjen in skladen z dogovorjenimi aktivnostmi.

Kaj pomeni ‘sodelovanje na procente’?

Sodelovanje na rezultate pomeni, da je plačilo za naše delo vezano na uspešnost rezultatov, ki jih ustvarimo. Ker je performance marketing popolnoma merljiv in povsem transparenten, lahko na podlagi obstoječih rezultatov ugotovimo, koliko uspeha lahko pripišemo marketinški agenciji. Poslovni odnos tako temelji na čim večji motivaciji obeh strani, da dosegamo čedalje boljše rezultate in vzpostavi win-win sodelovanje.

Kaj lahko pričakujem od rezultatov?

Rast, ki je prilagojena vam in vašim poslovnim ciljem. . Zavedamo se, da smo v poslu investiranja, zato poskušamo v vsakem sodelovanju uskladiti pričakovanja in podati realne ocene pričakovanih rezultatov.

Kako vem, da ne bom le ena izmed številk vaših strank?

V našem portfelju ni velikega števila strank ravno zato, ker se želimo osredotočiti na kvalitetno rast posameznega podjetja. Vsakemu naročniku pripada ekipa oglaševalcev, designerjev in copywriter. To nam omogoča, da produkt kar se da dobro spoznamo in se mu čim bolj posvetimo.

Kako izkušeni ste z oglaševanjem?

Več kot 10 let in 10 milijonov € zapravljenega budgeta izkušenj nas je naučilo, da znamo pomagati številnim podjetjem, različnih velikosti, iz vseh vrst industrij. Vemo pa, da se samohvala velikokrat ‘pod mizo valja’, zato smo vam na strani pripravili nekaj študijskih primerov izjav naših strank.

Kako lahko preverjam kakovost vašega dela?

Ob delu z nami pridobite dostop do nekaterih naprednih orodij za merjenje uspešnosti. Na posebnih dashboardih lahko dnevno spremljate ključne metrike; vsak teden vam na mail pošljemo tudi kratek pregled tedenskih aktivnosti in rezultatov. Ob koncu meseca skupaj z računom prejmete natančno poročilo zapravljenih budgetov v primerjavi z ustvarjenimi rezultati.

mnenja strank

Ni nam treba verjeti na besedo–preglejte, kaj pravijo naše stranke!

V prvih 6 mesecih lahko tudi podvojimo prihodke. Preverite izkušnje naših strank.

Andrej, direktor podjetja Svet Pohištva

Sodelovanje z Bigheadom nam je omogočilo, da rastemo hitreje kot kadar koli prej. Po učinkoviti razširitvi na Slovenijo so nam pomagali znatno povečati prodajo na hrvaškem trgu in hkrati ostati dobičkonosni. Zdaj jim zaupamo vsa naša prizadevanja za uspešno trženje.

Dijana Stojadinović, vodja marketinga Biostile Srbija

"Bighead je postavil visoke standarde za agencije, saj nam je naše sodelovanje omogočilo dragocen vpogled v nove priložnosti za izboljšanje našega spletnega poslovanja. Še posebej smo bili navdušeni nad vsestranskim pristopom agencije in obsežnim poznavanjem naše industrije."

Dragana Koštomaj, direktorica Derma-Luxe

Skupaj z Bigheadom smo pokrili več kanalov in se osredotočili na izboljšanje spletne trgovine in SEO. Celotno sodelovanje in potek dela smo dvignili na višjo raven, kar se je odrazilo v rezultatih. Delo je bilo opravljeno zelo profesionalno. Zadovoljni smo bili s celotnim pristopom, njihovo ažurnostjo in komunikacijo.

ANDREJ KOBLAR

“Ekipa BHL je zelo odzivna, prilagodljiva in se trudi, da oglaševanje nemoteno poteka in daje dobre rezultate. Prodaja se je močno povečala! Veselim se nadaljnjega sodelovanja in novih skupnih izzivov."

JERNEJ RANČNIK

"Energična in pozitivna mlada ekipa z veliko mero tehničnega in marketinškega znanja. Naučili smo se razumeti celoten proces digitalnega marketinga in ga uporabljati skupaj z offline marketingom."

TJAŠA JARC

"Ko sem se odločal, kateri agenciji naj prepustim vajeti naših spletnih oglasov, sem se pravilno odločil. Z nami so že od začetka spletne trgovine in res nas je lepo opazovati, kako rastemo skupaj. Pri vsem tem cenim predvsem njihovo strokovnost, odzivnost, zanesljivost in izjemen smisel za komunikacijo."

ALEŠ KOLAR

"Od prvega dne, odkar smo začeli sodelovati z BHL, smo videli 3-kratno povečanje prihodkov, včasih celo več. Pomagali so nam spoznati pravi potencial našega e-trgovine in kaj lahko prinese delo s kompetentno marketinško ekipo s poglobljenim znanjem."

MITJA DREU

"Optimizirati smo morali SEO na obeh naših spletnih mestih za Mondaine in Luminox v več državah. Zahvaljujoč Jerryju in njegovi ekipi nam je uspelo izboljšati veliko KPI-jev e-trgovine in z veseljem bomo sodelovali z njimi v prihodnosti."

LUKA GLEDJ

‘’Bighead je ustvaril vse digitalne kampanje, ki so nam pomagale pri 100% letni rasti. Ekipa je učinkovita in odzivna, predvsem pa ima znanje, kako uveljaviti podjetje v Srednji Evropi."

z nami so rasli
kontaktirajte nas

Pripravljeni na rast? Povežimo se!

Obrazec oddan!

Odgovorili vam bodo v najkrajšem možnem času.
Oops! Something went wrong.